Η δικαιόχρηση - Franchising: επιχειρηματικές πρακτικές στην ελληνική πραγματικότητα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η δικαιόχρηση - Franchising: επιχειρηματικές πρακτικές στην ελληνική πραγματικότητα

Δήμου, Ελένη

Η εν λόγω πτυχιακή εργασία εκπονήθηκε από τη φοιτήτρια με Α.Μ 7302, στα πλαίσια των απαιτήσεων του τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας και στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης των σπουδών της σε αυτό. Η διάρκεια εκπόνησης της άγγιξε σχεδόν τους πέντε (5) μήνες. Διαπραγματεύεται με τρόπο σαφή και περιεκτικό το σύγχρονο χρηματοδοτικό εργαλείο της Δικαιόχρησης -Franchising. Για την εκπόνηση της έγινε χρήση σύγχρονων βιβλιογραφικών και αρθρογραφικών πηγών που καταγράφονται στο σώμα του κειμένου της. Αποσκοπεί όχι μόνο να συμβάλλει στην αποσαφήνιση εννοιών που άπτονται του αντικειμένου της Δικαιόχρησης - Franchising, αλλά επιπρόσθετα επιχειρεί να επιτύχει την αποτύπωση της χρήσης του εν λόγω θεσμού στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική μέσω της παρουσίασης δύο αντικειμενικά επιτυχημένων επιχειρηματικών παρουσιών του θεσμού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, των Επιχειρηματικού Σχεδίου του:1. Haagen Dazs -Cafe με έδρα την πόλη της Χαλκίδας και 2. της Αλυσίδας Εμπορίας Ανδρικών Ενδυμάτων και Ειδών με την Επωνυμία GRAMA στην πόλη της Κοζάνης. Η εν λόγω εργασία ανήκει στο γνωστικό αντικείμενο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και ειδικότερα στο πεδίο της Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων. Σε κάθε περίπτωση φιλοδοξεί να αποτελέσει αφετηρία πρόσθετης σπουδής και προσπάθειας.

Thesis
NonPeerReviewed

Δικαιόχρηση (franchising)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.