Πολυμεσική εφαρμογή των Ιωάννινων με έμφαση στην ιστορία της περιοχής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Πολυμεσική εφαρμογή των Ιωάννινων με έμφαση στην ιστορία της περιοχής

Ντάσιου, Βασιλική

Η εμφάνιση των νέων τεχνολογιών και η εξέλιξή τους προσφέρει πολλές δυνατότητες στο να προβάλλεται η πολιτιστική μας κληρονομιά σε τοπικό, εθνικό και ακόμη και διεθνές επίπεδο μέσω του Διαδικτύου. Παρατηρείται μια διαρκής επιθυμία και προσπάθεια των ανθρώπων να κυριαρχήσει στο χρόνο η πολιτιστική μας κληρονομιά. Τα στάδια παραγωγής της παρούσας πολυμεσικής εφαρμογής, για το νησάκι των Ιωαννίνων, είναι η «Ανάλυση», η «Σχεδίαση», η «Ανάπτυξη», ο «Έλεγχος» και η «Διανομή». Πραγματοποιήθηκαν και στην πράξη με την δημιουργία DVD το οποίο έχετε στην κατοχή σας. Η εργασία επικεντρώθηκε περισσότερο στην επεξεργασία εικόνων, βίντεο, κειμένων, φωτογραφιών και ήχων. Η πτυχιακή εργασία στήθηκε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Macromedia Director Mx όπου εκεί έγινε η εισαγωγή όλων των δεδομένων. Τα προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν για την περάτωση της πτυχιακής εργασίας είναι το Photoshop για την επεξεργασία των φωτογραφιών και των εικόνων, το Premiere για την επεξεργασία των βίντεο, το Sound Forge για την δημιουργία των αφηγήσεων και την επεξεργασία της μουσικής υπόκρουσης που συνοδεύει την εφαρμογή.

Thesis
NonPeerReviewed

Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Πολιτιστική κληρονομιά
Τουριστική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.