Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2008 (EN)
Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου

Σεργιάδης, Μανώλης

Το ελαιόλαδο ως βασική θρεπτική ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελεί πηγή ενέργειας, κύριο φορέα λιποδιαλυτών, βιταμινών, προστατευτικό συστατικό από διάφορες ασθένειες, αλλά και εύγευστο, χορταστικό τρόφιμο. Στην παρούσα εργασία, αρχικά, γίνεται αναφορά λιπαρές ουσίες του ελαιόλαδου. Ακολουθεί αναλυτικά η σύσταση του ελαιολάδου και αναφέρονται οι κατηγορίες του. Στη συνέχεια εξετάζονται οι ευεργετικές ιδίοτητές του και η επίδραση του στην ανθρώπινη υγεία. Στο επόμενο κεφάλαιο αναλύονται τα λιπαρά Ωμέγα οξέα. Στο τέλος παρατίθενται τα συμπεράσματα της έρευνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διατροφή - Ποιότητα
Ελαιόλαδο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)