Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2008 (EL)
Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου

Σεργιάδης, Μανώλης

Το ελαιόλαδο ως βασική θρεπτική ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελεί πηγή ενέργειας, κύριο φορέα λιποδιαλυτών, βιταμινών, προστατευτικό συστατικό από διάφορες ασθένειες, αλλά και εύγευστο, χορταστικό τρόφιμο. Στην παρούσα εργασία, αρχικά, γίνεται αναφορά λιπαρές ουσίες του ελαιόλαδου. Ακολουθεί αναλυτικά η σύσταση του ελαιολάδου και αναφέρονται οι κατηγορίες του. Στη συνέχεια εξετάζονται οι ευεργετικές ιδίοτητές του και η επίδραση του στην ανθρώπινη υγεία. Στο επόμενο κεφάλαιο αναλύονται τα λιπαρά Ωμέγα οξέα. Στο τέλος παρατίθενται τα συμπεράσματα της έρευνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διατροφή - Ποιότητα
Ελαιόλαδο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.