Βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου: προβλήματα και προοπτικές: το παράδειγμα της εταιρείας ΕΛΒΕΞ ΕΠΕ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου: προβλήματα και προοπτικές: το παράδειγμα της εταιρείας ΕΛΒΕΞ ΕΠΕ

Αναστασιάδου, Σοφία

Στο κείμενο αυτής της πτυχιακής εργασίας παρουσιάζεται η πορεία του παγκόσμιου εμπορίου ξυλείας και των παραγώγων αυτής. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο ελληνικό εμπόριο ξύλου και επίπλων τα τελευταία χρόνια. Ακολουθεί μια αποτίμηση με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά για το 2010 καθώς και οι προοπτικές που παρουσιάζονται για τον κλάδο για το 2011. Κατόπιν αυτού, για την πληρέστερη κατανόηση του αντικειμένου θα παρουσιάσουμε το παράδειγμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Επεξεργασίας Ξύλου, ΕΛΒΕΞ ΕΠΕ , μιας εταιρείας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο με αντικείμενο την εμπορία αλλά και την επεξεργασία του ξύλου. Βλέπουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, τα σημεία υστέρησης αλλά και την παραγωγική της διαδικασία. Η εργασία αυτή, καταλήγει με την μέσο μακροπρόθεσμη στρατηγική και τις προοπτικές που ανοίγονται για την ΕΛΒΕΞ ΕΠΕ στο μέλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Ξυλοβιομηχανία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.