Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Ο χρόνος εργασίας

Χριστοφόρου, Σουλτάνα
Πελτέκη, Κυριακή

Στην εργασία αυτή αναλύεται μόνο ένα μικρό κομμάτι του εργατικού δικαίου που αναφέρεται στον χρόνο εργασίας και τα ωράρια λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, που όπως γνωρίζουμε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των εργαζομένων στην σημερινή κοινωνία. Αναλυτικότερα, παραθέτουμε την έννοια του χρόνου εργασίας, αποκλίσεις από τον κανονικό και νόμιμο χρόνο εργασίας, το φαινόμενο της μερικής απασχόλησης, τη διαθεσιμότητα, την άδεια αναψυχής και τα ωράρια κατ’ επάγγελμα. Αναλυτικότερα, παραθέτουμε την έννοια του χρόνου εργασίας, αποκλίσεις από τον κανονικό και νόμιμο χρόνο εργασίας, το φαινόμενο της μερικής απασχόλησης, τη διαθεσιμότητα, την άδεια αναψυχής και τα ωράρια κατ' επάγγελμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Εργατικό δίκαιο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.