Μοντέλο αεριοστρόβιλου κινητήρα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Μοντέλο αεριοστρόβιλου κινητήρα

Δαριβιανάκης, Γελάσιος

Ως μοντέλο αεριοστρόβιλου κινητήρα μπορούμε να θεωρήσουμε την υπό κλίμακα σμίκρυνση ενός κινητήρα αεροσκάφους τεχνολογίας Jet. Και οι δύο χρησιμοποιούνται για την προώθηση αεροσκαφών, ο πρώτος στον κόσμο του μοντελισμού ως ένα τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος και ο δεύτερος σε πραγματικά αεροπλάνα. Και στις δύο περιπτώσεις η θεωρία και η λειτουργία τους είναι η ίδια. Ο σκοπός αυτή της διπλωματικής εργασίας είναι να παρέχει το απαραίτητο θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο λειτουργίας των αεριοστρόβιλων κινητήρων. Όλες οι πληροφορίες, η ανάλυση των εξαρτημάτων που αποτελούν ένα κινητήρα Jet καθώς η λειτουργία και η διαδικασία κατασκευής του από κράμα μετάλλων παρουσιάζονται με λεπτομερώς όπως επίσης τα χαρακτηριστικά και η απόδοση ενός τέτοιου κινητήρα.

Thesis
NonPeerReviewed

Αεριοστρόβιλοι κινητήρες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.