Παρουσίαση της εταιρείας Αφοί Κυριάκου Ε.Π.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Παρουσίαση της εταιρείας Αφοί Κυριάκου Ε.Π.Ε.

Κυριάκου, Ευαγγελία Γ.

Η πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος αναλύεται η σύσταση, η δομή των εταιριών περιορισμένης ευθύνης. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζει την εταιρία περιορισμένης ευθύνης Αφοί Κυριάκου Ε.Π.Ε. Η εταιρεία Αφοί Κυριάκου Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της Επαγγελματικής Ψύξεως και Κλιματισμού. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 από τον Γιώργο Κυριάκο που διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο σαν συνεργάτης επί μακρό διάστημα σε μεγάλες επιχειρήσεις και τον Μάνθο Κυριάκο που για έξι έτη διατηρούσε μία επιτυχημένη ατομική επιχείρηση Επαγγελματικής Ψύξεως και Κλιματισμού, στελεχώθηκε γρήγορα από έμπειρο προσωπικό, άρτιο καταρτισμένο με τεχνογνωσία στην ψύξη και την κατασκευή. Σήμερα η εταιρεία κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς με αξιόλογα προϊόντα (TURN KEY PROJECTS) παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι οι εξής: • Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή βιομηχανικών ψυκτικών εγκαταστάσεων. • Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή ψυκτικών αποθηκών (πάνελς, μονώσεις, ψυκτικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις), για συντήρηση νωπών & καταψυγμένων προϊόντων, πρόψυξη φρούτων, κρεάτων & αλλαντικών, Τούνελ κατάψυξης, Σπιράλ τούνελ. • Κλιματισμός χώρων παραγωγής και συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, σφαγείων κλπ. • Συστήματα ρύθμισης, μέτρησης και καταγραφής. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της, της έχει επιτρέψει να έχει ποιότητα στην παραγωγή της και δυναμική στην ποσότητα παραγωγής. Επιπλέον, παρέχει πλήρης υποστήριξη των έργων της (HOT LINE SERVICE) με εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες περιορισμένης ευθύνης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.