Πρόγραμμα για κατάρτηση σιτηρεσίων των μονογαστρικών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Πρόγραμμα για κατάρτηση σιτηρεσίων των μονογαστρικών

Χαμζά, Μεμέτ

Στην σημερινή εποχή με την ανάπτυξη της τεχνολογίας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου έχει διευκολύνει τη ζωή μας, έχει μπει σε κάθε σπίτι, εταιρεία και επιχείρηση. Η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή που προσελκύει την προσοχή καθενός, παρόλο ότι απαιτεί γνώσεις και δεξιότητα, έχει σημασία η σωστή επιλογή του κάθε λογισμικού, για να επωφεληθούμε από όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τον Η/Υ. Κάθε είδους λογισμικού μας βοηθά τόσο στην διευκόλυνση της διαδικασίας, όσο και στο να φτάσουμε στο αξιόπιστο αποτέλεσμα. Σήμερα στις εταιρείες παραγωγής ζωικών τροφίμων, και ιδιαίτερα στις μεγάλες μονάδες, η χρήση του σωστού λογισμικού, έχει οδηγήσει στο συστηματικό τρόπο πρόσληψη της ενέργειας και των θρεπτικών συστατικών εκ μέρους των αγροτικών ζώων όπως πχ οι πρωτεΐνες, τα λίπη και άλλα, με αποτέλεσμα την κερδοφορία των επιχειρήσεων. Τα λογισμικά αυτά έχουν αποτελέσει προσόν ως προς την σωστή διατροφή των ζώων όπου παίζουν σημαντικό ρόλο στην πλήρη και υγιή ανάπτυξη τους. Το εκπληκτικό αποτέλεσμα από την συστηματική και ποιοτική διατροφή των ζώων φαίνεται στα σφαγεία από την ποιότητα και από το λίπος του κρέατος που είναι Α κατηγορίας. Το Monogastric V 1.0 είναι ένα λογισμικό το οποίο έχει προγραμματιστεί για να καταρτίσει σιτηρέσια στα μονογαστρικά ζώα (χοίροι, πτηνά) με ευκολότερο τρόπο. Μετά από μεγάλες προσπάθειες το λογισμικό αυτό έχει ολοκληρωθεί. Ελπίζω το πρόγραμμα αυτό να ικανοποιήσει τον κάθε χρηστή καλύπτοντας τις ανάγκες του και να μείνει ıικανοποιημένος από τα πλεονεκτήματα του.

Thesis
NonPeerReviewed

Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Ζωοτροφές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.