"ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ": εργοστάσιο Βόλου: σημερινή κατάσταση και προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
"ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ": εργοστάσιο Βόλου: σημερινή κατάσταση και προοπτικές

Ανδρέου, Πολυξένη

Η πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την εταιρία "ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ". Η ύπαρξη του Εργοστασίου του Βόλου «ΟΛΥΜΠΟΣ», που ανήκει στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, αποτέλεσε σημαντικός σταθμός στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας. Με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να αποκτήσει μια σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή τσιμεντοβιομηχανία. Οι χρόνιες προσπάθειες και οι σωστά δομημένες επιλογές του, το οδήγησαν δικαίως στην διεθνή αναγνώριση του, τοποθετώντας το στην ελίτ της παγκόσμιας τσιμεντοβιομηχανίας. Γενικά, ο κλάδος του τσιμέντου εμπεριέχει ισχυρές τσιμεντοβιομηχανίες, οι οποίες στα πλαίσια τόσο του εγχώριου όσο και του διεθνή ανταγωνισμού, προσπαθούν μέσω σύγχρονων μηχανημάτων, σωστά δομημένων εγκαταστάσεων και αποφασιστικών επιλογών, να παρουσιάσουν και να προμηθεύσουν στην αγορά ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές. Στο πλαίσιο του χρόνιου αυτού ανταγωνισμού, κινείται και θα εξακολουθεί να κινείται το Εργοστάσιο του Βόλου , το οποίο με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να εδραιώθει και να παρουσιάσει αξιόλογα προϊόντα στο χώρο της παγκόσμιας αγοράς.Οι ενδιαφέρουσες τιμές σε συνδιασμό με την προσεγμένη ποιότητα κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, τοποθετώντας το στη κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Επηρεασμένη ,λοιπόν , από την συνολική του διαδρομή τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θεώρησα καλό να εμβαθύνω και να αναλύσω την ιστορική αλλά και την μελλοντική του πορεία στο κλάδο του τσιμέντου.

Thesis
NonPeerReviewed

Τσιμέντο - Βιομηχανία και εμπόριο
Εταιρείες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.