Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Το ηλεκτρονικό σπίτι

Πασόης, Γ.
Δουρδουμπάκης, Χ.

Το "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" είναι η σύγχρονη αντίληψη της ηλεκτρικής εγκατάστασης, κατοικιών του 21ου αιώνα, με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε τις λειτουργίες των ηλεκτρικών συσκευών, πως και την ασφάλεια της κατοικίας ηλεκτρονικά με βάση την τεχνική "BUS". Με την νέα αυτή τεχνική "bus" έχουν ασχοληθεί οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού. Δύο από αυτές, που είναι γνωστές και στο ευρύ κοινό, είναι: η siemens και η legrand. Η siemens για παράδειγμα την ονομάζει "INSTABUS ΕΙΒ" ενώ η legrand την ονομάζει "IMOCAD ΕΙΒ" με δυνατότητα παραλλαγής, με τις ονομασίες "CAD ή SYSCAD" ανάλογα με τις λειτουργίες του συστήματος. Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο θα μελετήσουμε την εφαρμογή των παραπάνω συστημάτων σε εξοχική κατοικία με δυνατότητα ελέγχου, με τηλεχειρισμό, με φωτοκύτταρα, και μέσω της τηλεφωνικής συσκευής. Επίσης θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και Η/Υ αλλά αυτό θα το αφήσουμε σαν μελλοντική τροποποίηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.