Οικονομοτεχνική μελέτη εταιρίας που δραστηριοποιείται μέσω διαδικτύου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Οικονομοτεχνική μελέτη εταιρίας που δραστηριοποιείται μέσω διαδικτύου

Πάντου, Παντελεήμων

Η οικονομική μελέτη είναι ένας έγγραφος ορισμός και σειρά λειτουργικών οδηγιών για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Ο κατάλογος αυτών των οδηγιών θα σχηματίσει ένα πλήρες επιχειρηματικό εργαλείο με το οποίο θα καθορίσουν το βασικό προϊών, εισοδηματικοί στόχοι, και ειδικές λειτουργικές διαδικασίες. Πρέπει να υπάρχει οικονομικοτεχνική μελέτη για την προσέλκυση επενδυτών, για ληφθεί χρηματοδοτήσει ή για να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη των πιστωτών το σχέδιο για την επιχειρηματική επιτυχία θα χρησιμεύσει ως πληροφοριακό λεπτομερές εργαλείο υποστηρίξεως κάθε χρηματοδοτικής προτάσεως που μπορεί να γίνει σε δανειστές, πιστωτές ή επενδυτές. Η οικονομοτεχνική μελέτη μπορεί να θεωρηθεί ως ένας οδηγός των επιχειρήσεων προς τους στόχους που έχουν θέσει. Η μελέτη είναι το γιατί, το που, το πώς, το πότε της επιχείρησης Είναι τα βήματα προς τον τελικό στόχο. Αυτή η οικονομική μελέτη είναι έργο προσωπικής έρευνας και δουλείας είναι συντεταγμένη ώστε να μπορεί να υποβληθεί για οποιοδήποτε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα η κάποιο κρατικό πρόγραμμα επιδοτήσεων. Τα έξοδα και τα κόστη τα οποία αναγράφονται παρακάτω είναι άκρος αληθινά και στην βιβλιογραφία αναφέρονται όλες οι πηγές. Το πελατολόγιο το οποίο αναφέρεται τουλάχιστον το αρχικό είναι άκρος πραγματικό και αναφέρεται σε πελάτες οι οποίοι έχουν δείξει καταρχήν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομοτεχνικές μελέτες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.