Ευρωεκλογές 2004 στο διαδίκτυο: ανάλυση των ιστοσελίδων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Ευρωεκλογές 2004 στο διαδίκτυο: ανάλυση των ιστοσελίδων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αποστολίδου, Παναγιώτα

Το βασικό αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθεί η συγκεκριμένη εργασία είναι η ανάλυση των ιστοσελίδων των υποψήφιων ευρωβουλευτών των Ευρωπαϊκών κομμάτων οι οποίοι λάβανε μέρος στις Ευρωεκλογές της περιόδου 1999-2004. Ακόμη, ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο πρέπει να αναλυθεί στην εργασία είναι ο ρόλος του διαδικτύου στις μέρες μας σχετικά με την πολιτική. Δηλαδή η σχέση πολιτικής - διαδικτύου. Η αναφορά αυτή θα γίνει διότι, το διαδίκτυο αποτελεί ένα νέο μέσο το οποίο τα τελευταία χρόνια άρχισε να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στον πολιτικό τομέα, ιδιαίτερα από τους πολιτικούς. Επιπλέον, άλλο ένα σημαντικό σημείο το οποίο αναλύεται στην παρούσα εργασία είναι ο όρος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο οποίος είναι πολυσυζητημένος τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Εκτός από όλα τα παραπάνω, στην εργασία θα γίνει μία προσέγγιση όσον αφορά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις λειτουργίες του μέσω διαδικτύου, ενώ, θα γίνουν και κάποιες αναφορές για τον θεσμό των ευρωεκλογών.

Thesis
NonPeerReviewed

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.