Ανάλυση λειτουργίας ηλεκτρονικού φορτίου υψηλής ισχύος συνεχούς ρεύματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Ανάλυση λειτουργίας ηλεκτρονικού φορτίου υψηλής ισχύος συνεχούς ρεύματος

Ματλής, Μιχαήλ

Η εργασία έχει ως θέμα μελέτης τη χρήση υψηλής ισχύος σε ηλεκτρονικό φορτίο. Τα φορτία μπορεί να είναι αντίσταση επαγωγική ή χωρητική . Η πραγματική συμπεριφορά του φορτίου είναι συνήθως πιο πολύπλοκη. Μπορεί να μας κρατάει σταθερό ρεύμα (CC), σταθερή αντίσταση (CR), σταθερή τάση (CV). Ηλεκτρονικά φορτία Prodigit χρησιμοποιούν ενεργά στοιχεία (όπως Ενισχυτής Λειτουργία και Power MOSFET) για να ρυθμιστεί η ισχύς από την πηγή ισχύος. Όλα τα Prodigit AC & DC ηλεκτρονικά φορτία είναι εξοπλισμένα με Τάση / ρεύμα. Το φορτίο μπορεί να ελέγχεται από το πρόγραμμα λογισμικού, και η Τάση / ρεύμα μπορεί να διαβαστεί μέσω GPIB interface / RS232. Αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά το καθιστούν φιλικό προς το Αυτόματο Σύστημα Test (ΑΤΕ) και ευέλικτα προς τον χρήστη.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρολογία
Ηλεκτρισμός - Στατιστικές μέθοδοι

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.