Διαφήμιση - καπνού: διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Διαφήμιση - καπνού: διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Φαρσαλιώτη, Θεοδώρα

Στο πρώτο κεφάλαιο αυτής της εργασίας θα αναφερθεί στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και στην λειτουργία τους. Θα αναφερθούν τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο των Υπουργών , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τέλος το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , καθώς επίσης και οι πιο σημαντικές διαδικασίες για τη λήψη αποφάσεων. Ειδικότερα θ’ αναφερθούν αυτές που χρησιμοποιούνται περισσότερο σήμερα στην Ε.Ε. Στο δεύτερο και στο τρίτο κεφαλαίο θα γίνει αναφορά στις ομάδες συμφερόντων και επιρροής στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποιες ήταν οι στρατηγικές τους προκειμένου να επηρεάσουν την διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο τέταρτο κεφαλαίο θα αναφερθεί στην καταπολέμηση του καπνίσματος, στα πιο σημαντικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο «Η Ευρώπη κατά του καρκίνου»και στην αντικαπνιστική εκστρατεία HELP-Για μια ζωή χωρίς τσιγάρο. Και τέλος θα καταγραφούν κάποια συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Λήψη αποφάσεων
Διαφήμιση
Καπνός (Φυτό) - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.