Κλιματικές αλλαγές και επίδραση τους στην πολιτική των επιχειρήσεων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Κλιματικές αλλαγές και επίδραση τους στην πολιτική των επιχειρήσεων

Μελέτης, Σωτήριος Χ.

Η πτυχιακή εργασία η οποία παρουσιάζεται αναλύει το μείζον θέμα των κλιματικών αλλαγών που πλήττουν ολόκληρο τον κόσμο και πως αυτές επηρεάζουν τον πολιτική των επιχειρήσεων όπου όπως προκύπτει από το κυρίως θέμα της εργασίας μας οι επιχειρήσεις λαμβάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα προωθώντας εναλλακτικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Σκοπός της πτυχιακής μας εργασίας είναι να αναδείξει εν πρώτοις το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών εν γένει και τις δράσεις που λαμβάνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση από την μείωση εκπομπής ρύπων στην ατμόσφαιρα και τέλος θέλουμε να παρουσιάσουμε και ένα ενημερώσουμε για την φιλοσοφία και τις προτάσεις μεγάλων επιχειρηματικών μονάδων για οικολογικά προϊόντα. Στο κυρίως κείμενο της πτυχιακής αναλύουμε στο πρώτο κεφάλαιο το φαινόμενο των κλιματικών αλλαγών και τις δράσεις τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτό και στην συνέχεια παρουσιάζουμε προτάσεις επιχειρήσεων οι οποίες υιοθετούν εναλλακτικής μορφής προϊόντα ( λεωφορεία φυσικού αερίου Ε.Θ.Ε.Λ). Συμπερασματικά εξάγεται το αποτέλεσμα, ότι η κλιματική αλλαγή είναι από τα πιο κύρια προβλήματα που μαστίζει τον κόσμο και επίσης ενθαρρυντικό είναι ότι, όπως αποδεικνύεται και από το κείμενο, επιχειρήσεις μεγάλου βεληνεκούς είναι ευαισθητοποιημένες για το πρόβλημα αυτό.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρική κουλτούρα
Επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.