Η διερεύνηση της τιμολογιακής πολιτικής της wind

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Η διερεύνηση της τιμολογιακής πολιτικής της wind

Σιδέρη, Βασιλική
Νικολαΐδου, Αλεξάνδρα

Η παρούσα εργασία αποσκοπεί στην ανάλυση του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, o οποίος λειτουργεί κάτω από συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού και πιο συγκεκριμένα στην τιμολογιακή πολιτική της WIND Ελλάς. H WIND Ελλάς, είναι μια από τις πρώτες εταιρείες κινητής στην Ελλάδα, όπου εδραιώθηκε στη αγορά με αυτήν την επωνυμία το 2007, παρόλο που ιδρύθηκε ως TELESTET το 1993. Στην όλη ανάλυση, ιδιαίτερο βάρος δίνεται στις καινοτομίες, τις υπηρεσίες, στην στρατηγική που ακολουθεί η WIND Ελλάς, στην διοίκηση και τιμολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Συγκεκριμένα, αναφέρετε ότι ο ανταγωνισμός σ’ έναν κλάδο βασίζεται στις εξής δυνάμεις: την απειλή εισόδου νέων επιχειρήσεων, τον ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, την διαπραγματευτική δύναμη των αγοραστών και την διαπραγματευτική δύναμη των προμηθευτών. Η εργασία διακρίνεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος, παρουσιάζεται η WIND Ελλάς, ως εταιρεία, η ιστορία της με τις υπηρεσίες και την κάλυψη της. Παράλληλα, παρουσιάζονται και οι άλλες εταιρείες κινητής που λαμβάνουν χώρο στην ελληνική αγορά. Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί η ανάλυση του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας και των θεσμικών και οικονομικών δεδομένων, που διαμορφώνουν την υπάρχουσα κατάσταση στον κλάδο. Στο τρίτο μέρος συμπεριλαμβάνεται η έρευνα που κάναμε σχετικά με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, η δημιουργία γραφημάτων καθώς και η σχολίαση τους με τα συμπεράσματα μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Τιμές (Οικονομία)
Κινητή τηλεφωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.