Η αντικαρκινική εκστρατεία ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Η αντικαρκινική εκστρατεία ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Γιοβανάκη, Μαρκέλα

Η εργασία αυτή έχει σαν σκοπό την ανάλυση της αντικαρκινικής εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο καρκίνος ως μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες του κόσμου, έχει ωθήσει πολλούς οργανισμούς και κέντρα ερευνών σε θέματα υγείας να προσπαθούν συνεχώς για την καταπολέμηση, την πρόληψη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση ως προς την ασθένεια του καρκίνου. Αυτές τις προσπάθειες – ενέργειες πράττει και η Ε.Ε. δημιουργώντας στρατηγικές δημόσιας υγείας και καμπάνιες ενημέρωσης. Τα θέματα που πρόκειται να αναπτυχθούν και να αναλυθούν, είναι οι καμπάνιες ενημέρωσης, τα στάδια διαμόρφωσης και υλοποίησης τους, τα μηνύματα τους, οι στόχοι τους, η σχέση τους με τα ΜΜΕ καθώς και οι στρατηγικές δημόσιας υγείας της Ε.Ε., οι ενέργειες της, οι αντικαρκινικές εκστρατείες της, τα μέσα που χρησιμοποιεί και τέλος η συνάφεια μεταξύ των θεωρητικών στοιχείων που έχουμε αναπτύξει για τις καμπάνιες ενημέρωσης και των αντικαρκινικών καμπανιών της Ε.Ε.

Thesis
NonPeerReviewed

Υγεία και υγιεινή
Δημόσια υγεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.