Η Ελληνική διπλωματία ως μέσο προβολής των πολιτιστικών γεγονότων, μέσα από το διαδίκτυο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η Ελληνική διπλωματία ως μέσο προβολής των πολιτιστικών γεγονότων, μέσα από το διαδίκτυο

Αποσπόρης, Νικόλαος

Στόχος της εργασίας μου ήταν να ερευνηθεί πως το διαδίκτυο ως νέο μέσο επικοινωνίας μπορεί να υποβάλλει την άσκηση της δημόσιας διπλωματίας της Ελλάδας μέσα από την προβολή και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτιστικών αγαθών της χώρας. Συνοψίζοντας τις κύριες πλευρές του θέματος που εξετάστηκαν, οι πολιτιστικές απόψεις της Ελλάδας εμφανίζονται μέσα από πολλές σελίδες στο διαδίκτυο , οι οποίες είναι αντάξιες θαυμασμού καθώς χρησιμοποιούν εικόνα κείμενο και ήχο, εμπλουτίζοντας το μενού με φωτογραφίες και πληροφορίες για την πληροφόρηση του κάθε επισκέπτη της εκάστοτε ιστοσελίδας. Η ανάλυση περιεχομένου ή ποιοτική ανάλυση του κυρίους θέματος, βασίστηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηρίστηκα των ιστοσελίδων που αναλύουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Πολιτισμός
Διαδίκτυο (Internet)
Διπλωματία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.