Πολιτικά κόμματα στο διαδίκτυο: διαφορές πολιτικής και πολιτιστικής κουλτούρας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Πολιτικά κόμματα στο διαδίκτυο: διαφορές πολιτικής και πολιτιστικής κουλτούρας

Γεωργάρα, Όλγα

Το θέμα της συγκεκριμένης εργασίας είναι οι δυνατότητες και η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων μέσω του διαδικτύου. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε μία τέτοια έρευνα και να την θεωρούμε αξιόπιστη και αν μια δημοσκόπηση μέσω internet έχει περισσότερες δυνατότητες από κάποια άλλη ή όχι. Το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για το λόγο ότι οι δημοσκοπήσεις σήμερα έχουν αυξηθεί ραγδαία σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από τα Μ.Μ.Ε. , αν παρακολουθήσει κανείς την έκταση και την ένταση που δίνουν πλέον στις δημοσκοπήσεις, πολιτικές και μη, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά το κοινωνικό σύνολο στην πλειοψηφία του.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημοσκοπήσεις
Διαδίκτυο (Internet)
Πολιτική και πολιτισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.