Ηλεκτρονικό κατάστημα σύγχρονου φαρμακείου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Ηλεκτρονικό κατάστημα σύγχρονου φαρμακείου

Ζαΐκης, Χρήστος

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανάγκης των καταναλωτών για εύκολη αγορά. Ο καταναλωτής αποζητά χαμηλή τιμή, δυνατότητα αγοράς εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή και αν βρίσκεται με ένα «κλικ». Οι επιχειρήσεις από την άλλη πλευρά κατανοώντας τις ανάγκες αυτές τείνουν στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, παρέχοντας χαμηλότερες τιμές, λόγω των χαμηλών απαιτήσεων λειτουργίας της ηλεκτρονικής επιχείρησης. Η παρούσα εργασία έχει ως θέμα την ανάπτυξη και την σχεδίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ενός σύγχρονου φαρμακείου, προσφέροντας καλλυντικά προϊόντα. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στα προϊόντα, να κάνει την παραγγελία του, να διαχειριστεί τον λογαριασμό του. Το συγκεκριμένο κατάστημα, λοιπόν είναι ένα τυπικό ηλεκτρονικό κατάστημα, που αντικατοπτρίζει το φυσικό κατάστημα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Φαρμακεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.