Χρήση PHP, HTML5, CSS3, VBSCRIPT για τη δημιουργία ενός εταιρικού web site

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Χρήση PHP, HTML5, CSS3, VBSCRIPT για τη δημιουργία ενός εταιρικού web site

Στάμου, Κωνσταντίνος

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως κύριο στόχο τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός εταιρικού web site που αφορά μια μικρή τουριστική μονάδα, με δυνατότητα online κρατήσεων μέσω διαδικτύου. Το συγκεκριμένο web site δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να συγκεντρώσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες της τουριστικής μονάδας, όπως φωτογραφίες των καταλυμάτων, και διάφορες άλλες παροχές καθώς και χρηστικές πληροφορίες για τη γύρω περιοχή και τα αξιοθέατα της. Μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχονται στον επισκέπτη-χρήστη, είναι η δυνατότητα online κρατήσεων, μέσω της οποίας επιτρέπεται και η ηλεκτρονική πληρωμή για τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες. Το συγκεκριμένο web site δημιουργήθηκε με την εφαρμογή Αdobe Dreamweaver και τις γλώσσες PHP, JavaScript, HTML και CSS. Βασικοί γνώμονες στη σχεδίαση του, ήταν η εύκολη πλοήγηση και χρήση των υπηρεσιών του από τον επισκέπτη και η δημιουργία θετικής αίσθησης και διάθεσης για επίσκεψη στην περιοχή της τουριστικής μονάδας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδικτυακός προγραμματισμός
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.