Σχεδίαση ιστοσελίδων σε Joomla

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδίαση ιστοσελίδων σε Joomla

Σιάνος, Απόστολος-Παναγιώτης

Ο δικτυακός χώρος ενός Οργανισμού / Ιδρύματος / Εταιρείας αποτελεί την πύλη του, προς τον έξω κόσμο. Το διαδίκτυο είναι πλέον η πιο διαδεδομένη μέθοδος επικοινωνίας σε όλον τον κόσμο. Για την εύρεση οποιασδήποτε πληροφορίας γίνεται αναζήτηση στο διαδίκτυο. Επομένως, είναι σημαντικό να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι ο δικτυακός χώρος να χαρακτηρίζεται από πληρότητα στο περιεχόμενο του, αμεσότητα καθώς και λειτουργικότητα στην χρήση του. Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο τη δημιουργία του ιστότοπου του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία περιγράφονται θεμελιώδεις έννοιες του διαδικτύου, βασικές τεχνολογίες ανάπτυξης ιστοσελίδων καθώς και η διαδικασία ανάπτυξης του ιστότοπου χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (ΣΔΠ), Joomla. Αναλυτικά παρουσιάζεται τόσο ο σκοπός που εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος ιστότοπος και η δομή του όσο και τα βασικά βήματα υλοποίησής του.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.