Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης στο διαδίκτυο του κλάδου της εμπορίας ροδακίνων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης στο διαδίκτυο του κλάδου της εμπορίας ροδακίνων

Λουμπουρδή, Πηνελόπη

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια συνεχώς εξελίσσεται, και συμβάλει ιδιαίτερα σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να αναπτυχθούν, να δουν την παραγωγή τους να αυξάνεται και τις πωλήσεις τους να επιφέρουν περισσότερα κέρδη. Από τις νέες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των καθημερινών δραστηριοτήτων είναι τα συστήματα εμπορικής διαχείρισης. Σε αυτά τα συστήματα, καταγράφονται πολλά δεδομένα που μεταξύ άλλων, αφορούν την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Πωλήσεις, αγορές, εισπράξεις, πληρωμές, 2, ή και περισσότερων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Αυτός είναι και ο ρόλος των πληροφοριακών συστημάτων εμπορικής διαχείρισης, το να εμπλέκονται δηλαδή σε όλες αυτές τις διαδικασίες. Μέσω της συλλογής και επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων, οι εταιρείες αυτές έχουν τη δυνατότητα παραγωγής συγκεντρωτικών αναφορών, διαμορφωμένων κατάλληλα έτσι ώστε να εξυπηρετούν όλα τα τμήματα διοίκησης της εταιρείας, η οργάνωση τους γίνεται καλύτερη, και τα κέρδη της αυξάνονται.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Διαδικτυακός προγραμματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.