Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2004 (EN)
Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος

Κωνσταντινίδου, Λεμονιά

Φιλοσοφία της οικογένειας ΝΕΟΓΑΛ είναι κατά την παραγωγή όλων των προϊ- όντων της, να χρησιμοποιείται άριστη πρώτη ύλη. Για τον λόγο αυτό δεν κάνει εισαγωγή γάλακτος από το εξωτερικό αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Μέσα από την Ένωση γαλακτοκομικών συνεταιρισμών Νόμου Δράμας, Καβάλας, Σερρών που διακινεί τις ζωοτροφές για τους παραγωγούς μέλη της ελέγχει και την προέλευση ζωοτροφών. Δεν χρησιμοποιούνται ζωοτροφές από μεταλλαγμένα υποπροϊόντα. Δεν είναι τυχαίο που η Greenpeace έχει τα προϊόντα της ΝΕΟΓΑΛ ανελλιπώς πρώτα στη λίστα της. Η ΝΕΟΓΑΛ μέσω της ζώνης γάλακτος βοηθάει με τεχνογνωσία αλλά και με συμβουλές οικονομικού περιεχομένου ώστε οι παραγωγοί της να είναι βιώσιμοι και ταυτόχρονα να παράγουν υγιεινό γάλα.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Τυροκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)