Συγκράτηση ιπτάμενης τέφρας με ηλεκτροστατικά φίλτρα σε λιγνιτικούς σταθμούς

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Συγκράτηση ιπτάμενης τέφρας με ηλεκτροστατικά φίλτρα σε λιγνιτικούς σταθμούς

Κιτσόπουλος, Χρήστος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2015

2015


Γίνεται αναφορά για τις επιπτώσεις της ιπτάμενης τέφρας στην υγεία, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητές της. Παρουσιάζονται οι συσκευές συγκράτησης της ιπτάμενης τέφρας, όπως τα ηλεκτροστατικά φίλτρα, τα πλεονεκτήματα-μειονέκτημα τους, τα είδη των φίλτρων και γίνεται μηχανική περιγραφή του φίλτρου πλακών/συρμάτων τύπου C. Τέλος, αναφέρεται συνοπτικά η νομοθεσία που υποχρεώνει τις βιομηχανίες που έχουν αέρια απόβλητα, να τοποθετούν φίλτρα στις καμινάδες.

Π > Προστασία περιβάλλοντος - Μελέτες επιπτώσεων
Λ > Λιγνίτης

Προστασία περιβάλλοντος - Μελέτες επιπτώσεων
Λιγνίτης

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.