Η επίδραση της χρήσης των διαδικτυακών μέσων κυβερνητικών οργανισμών στις αντιλήψεις των πολιτών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η επίδραση της χρήσης των διαδικτυακών μέσων κυβερνητικών οργανισμών στις αντιλήψεις των πολιτών

Μουρατίδου, Μαρία

Στην παρούσα εργασία θα διερευνηθούν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των πολιτών από τη χρήση των κυβερνητικών ιστοσελίδων. Όσον αφορά, το ερευνητικό μέρος διεξήχθη έρευνα με τη χρήση ερωτηματολογίου, το οποίο έχει σαν στόχο να διερευνήσει τη σχέση των πολιτών με τις κυβερνητικές ιστοσελίδες. Στην έρευνα συμμετείχαν 250 άτομα, τα οποία αποτελούν το δείγμα. Μέσω της έρευνας διαπιστώθηκε πως οι πολίτες γνωρίζουν τις κυβερνητικές ιστοσελίδες, με την ιστοσελίδα της εφορίας και την ιστοσελίδα taxis να έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Ο βασικότερος λόγος χρήσης των κυβερνητικών ιστοσελίδων είναι η ενημέρωση. Τέλος, σε ότι αφορά την κυβερνητική ιστοσελίδα που οι πολίτες επισκέπτονται πιο συχνά δηλώνουν ικανοποιημένοι και πως εμπιστεύονται τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα σε μεγάλο βαθμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση
Δημόσια διοίκηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.