Αξιολόγιση των υπηρεσιών e-learning που παρέχουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Αξιολόγιση των υπηρεσιών e-learning που παρέχουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Παυλίδου, Δόμνα

Στην πτυχιακή μου εργασία με θέμα «Αξιολόγηση των υπηρεσιών e-learning που παρέχουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα», επιχειρείται σε βάθος η ανάλυση της έννοιας e-learning (εκπαίδευση από απόσταση). Επιπλέον, αναλύονται οι παράμετροι από τους οποίους επηρεάζεται, ποια εκπαιδευτικά υλικά χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή της, πως οργανώνεται και τέλος, πως αυτή αξιολογείται στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αφορμή για την επιλογή αυτού του θέματος στάθηκε η ολοένα αυξανόμενη χρήση e-learning στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αποτέλεσμα ήταν να μου κινήσει το ενδιαφέρον και να θέλω να διερευνήσω κατά πόσο αυτή συμβάλει στην αποτελεσματική διδασκαλία αλλά και αν τα αποτελέσματά της στη μάθηση είναι θετικά για τους εκπαιδευόμενους. Βασικός στόχος της εργασίας αυτής είναι η αξιολόγηση του e-learning. Γι’ αυτό και όλες οι απόψεις που παρατίθενται αποβλέπουν στην διεξοδική και πολύπλευρη ανάλυση του όρου ώστε να προκύψει το συμπέρασμα του κατά πόσο είναι αποτελεσματική και παραγωγική για τους εκπαιδευόμενους. Η εργασία αυτή απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευόμενους όσο και στους εκπαιδευτικούς που την χρησιμοποιούν. Τέλος, αποφάσισα να συμπεριλάβω και πρακτικό μέρος στην εργασία μου, έρευνα με ερωτηματολόγια καθώς μόνο έτσι θα μπορούσα να έχω ένα πιο σαφές συμπέρασμα και μια γενική-συνολική εικόνα σχετικά με το θέμα της εργασίας μου.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο στην εκπαίδευση
Εκπαίδευση εξ΄ αποστάσεως
Τηλεκπαίδευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.