Η διδασκαλία των μαθηματικών με χρήση ψηφιακών μέσων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η διδασκαλία των μαθηματικών με χρήση ψηφιακών μέσων

Πανάτσα, Ναταλία

Τα τελευταία χρόνια η διδακτική και μαθησιακή διαδικασία, έχει αποκτήσει διαστάσεις που στο παρελθόν ήταν άγνωστες και συχνά αδιανόητες. Η εξέλιξη αυτή, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στη χρήση των ψηφιακών μέσων στο χώρο της εκπαίδευσης. Όπως είναι λογικό, η διδασκαλία των Μαθηματικών δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τις αλλαγές. Τα ψηφιακά μέσα, είναι δυνατόν να παίρνουν πολλές μορφές, να χρησιμοποιούνται ποικιλοτρόπως για την υποστήριξη της μαθηματικής κατανόησης, και να προσδίδουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στη μαθησιακή διαδικασία. Σκοπός της παρούσας εργασίας, είναι, έπειτα από μια διεξοδική θεωρητική ανάλυση σχετικά με το ρόλο των ψηφιακών μέσων στο σύγχρονο σχολείο, η διερεύνηση της υπάρχουσας κατάστασης στο χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Διδασκαλία με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
Μαθηματικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.