Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2010 (EN)
Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος

Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια

Σημαντικότερο κριτήριο για την υγιεινή κατάσταση του νωπού γάλακτος είναι η μικροβιολογική του κατάσταση η οποία καθορίζει και την ποιότητά του. Η ποιότητά του καθορίζεται επίσης και από το αν παρουσιάζονται και άλλες επιβλαβείς ουσίες στο γάλα οι οποίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία του καταναλωτή. (Μάντης, 1993) Ο έλεγχος της μικροβιολογικής κατάστασης γίνεται με μεθόδους άμεσα και έμμεσα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)