Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2010 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος

Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια

Σημαντικότερο κριτήριο για την υγιεινή κατάσταση του νωπού γάλακτος είναι η μικροβιολογική του κατάσταση η οποία καθορίζει και την ποιότητά του. Η ποιότητά του καθορίζεται επίσης και από το αν παρουσιάζονται και άλλες επιβλαβείς ουσίες στο γάλα οι οποίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία του καταναλωτή. (Μάντης, 1993) Ο έλεγχος της μικροβιολογικής κατάστασης γίνεται με μεθόδους άμεσα και έμμεσα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.