Ανάπτυξη εφαρμογής σε περιβάλλον GoogleAndroid

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογής σε περιβάλλον GoogleAndroid

Μαρκόπουλος, Γεώργιος
Τοκμακίδης, Παναγιώτης

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο τη μελέτη και τη κατανόηση του λειτουργικού Android καθώς και την ανάπτυξη μιας εφαρμογής που απευθύνεται για συσκευές όπως τα smartphones και τα tablet που τρέχουν λειτουργικό Αndroid 4.0.4 και πάνω. Ειδικότερα στο πλαίσιο της δημιουργίας της πτυχιακής μελετάται ο ορισμός και ιστορικό του Android καθώς και η εξέλιξη του από την πρώτη μέρα δημιουργίας του μέχρι και σήμερα. Επίσης γίνεται αναφορά για την αρχιτεκτονική του που περιέχει τον πυρήνα, τις εγγενείς βιβλιοθήκες και την εικονική μηχανή Dalvik. Τέλος παρουσιάζεται η εφαρμογή που αναπτύξαμε μέσω της οποίας ένας χρήστης μπορεί να έχει ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» βάζοντας σαν είσοδο τα υπάρχων οικονομικά δεδομένα όπως για παράδειγμα το μισθό του, καθώς και τις διάφορες κατηγορίες εξόδων που διαθέτει σαν άτομο. Η εφαρμογή με την σειρά της του δίνει σαν αποτέλεσμα(έξοδο) πόσα λεφτά έχει χρησιμοποιήσει και που με κατάλληλα ραβδογράμματα καθώς και πόσα ακόμη του έχουν μείνει προς διάθεση.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Κινητά συστήματα επικοινωνίας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.