Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση διαδραστικής εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης με θέμα «διαμόρφωση και λειτουργία σύνθετων τοπικών δικτύων υπολογιστών»

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2015 (EN)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση διαδραστικής εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης με θέμα «διαμόρφωση και λειτουργία σύνθετων τοπικών δικτύων υπολογιστών»

Τσέλου, Αρετή
Παναγιωτοπούλου, Δάφνη

Στόχος της παρούσας Πτυχιακής Εργασίας είναι ο Σχεδιασμός, η Ανάπτυξη και η Υλοποίηση μιας Διαδραστικής Εφαρμογής Ηλεκτρονικής Μάθησης που αφορά τη Διαμόρφωση και τη Λειτουργία Σύνθετων Τοπικών Δικτύων Υπολογιστών. Για την υλοποίηση της εφαρμογής, χρησιμοποιήθηκε το Adobe Flash Professional CS5.5, μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που ανήκει στην κατηγορία των εργαλείων συγγραφής πολυμεσικού περιεχομένου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ηλεκτρονικά μαθήματα βασισμένα στην αλληλεπίδραση χρήστη – εφαρμογής τα οποία περιέχουν εικόνες, γραφικά, βίντεο και λεξικό όρων. Επιπλέον, για την καλύτερη κατανόηση των ηλεκτρονικών μαθημάτων και του εκπαιδευτικού υλικού, περιλαμβάνονται ερωτήσεις αξιολόγησης (quiz), καθώς και εργαστηριακές ασκήσεις και δραστηριότητες που επιλύονται από τους χρήστες, με τη χρήση του εργαλείου Προσομοίωσης Δικτύων Cisco Packet Tracer.

Thesis
NonPeerReviewed

Διδασκαλία με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
Δίκτυα υπολογιστών - Πρωτόκολλα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)