Δημιουργία ενός eshop με την χρήση Magento

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Δημιουργία ενός eshop με την χρήση Magento

Πασιούδης, Παρασκευάς
Μαύρος, Μάριος

Στα πλαίσια της δημιουργίας της εν λόγο πτυχιακής εργασίας μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε ένα eshop στην πιο πλήρη και πιο δημοφιλή πλατφόρμα για την δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων Magento . Για τον λόγο αυτό βρήκαμε ένα κατάστημα το οποίο ενδιαφερόταν για να ανοίξει το δικό του eshop και έτσι ξεκινήσαμε την δημιουργία του και φτάσαμε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό σημείο με αποτέλεσμα την ικανοποίηση του εργοδότη. Το κατάστημα που θα υποστηριχθεί είναι το www.desi.gr. Το περιεχόμενο της πτυχιακής χωρίζεται σε 4 κεφάλαια με σκοπό την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης άποψης απέναντι στον τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας του Magento, τον τρόπο εγκατάστασης του προγράμματος ακόμη και μερικές αλλαγές πάνω στο πρόγραμμα και στον τρόπο της προβολής των προϊόντων μέσω του marketing και του design.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Ηλεκτρονικό επιχειρείν

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-03


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.