Σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Πετρακοπούλου, Μαρία
Λόφτσαλη, Αθηνά

Η ανάπτυξη του διαδικτύου είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερες εταιρίες να δημιουργούν διαδικτυακά καταστήματα. Το χαμηλό κόστος λειτουργίας και η 24ωρη λήψη παραγγελιών είναι ενδεικτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στα πλαίσια της πτυχιακής μας εργασίας, υλοποιήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου joomla. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνει αθλητικά είδη. Το περιεχόμενό του γράφτηκε στην Αγγλική γλώσσα, όπως στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αναλυτικά παρουσιάζεται ο ρόλος του ηλεκτρονικού εμπορίου, διεξάγεται μία συγκριτική μελέτη μεταξύ δημοφιλών CMS και των αντίστοιχων plug-ins για ηλεκτρονικό εμπόριο και περιγράφονται τα βασικά βήματα που ακολουθήσαμε για την υλοποίηση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος παρουσιάζοντας συνοπτικά σημαντικά σημεία της λειτουργικότητάς του.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.