Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού

Τσολακίδου, Χριστίνα

Στην παρούσα εργασία συλλέχτηκαν πληροφορίες για την ιστορία της τυροκομίας, για την παραγωγή και κατανάλωση τυριών, για τα στάδια τυροκόμησης και για τις θρεπτικές ιδιότητες των τυριών. Μετέπειτα αναφέρθηκαν πληροφορίες για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κεφαλοτυριού,για την παρασκευή του και κάποιες πληροφορίες για την διατροφική αξία του κεφαλοτυριού. Στην συνέχεια, παρατέθηκαν τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν. Από το στάδιο της δειγματοληψίας και της προετοιμασίας των δειγμάτων, έως και την αναλυτική περιγραφή των μεθόδων που εφαρμόστηκαν για την εκτίμηση των διαφόρων παραμέτρων. Στην συνέχεια γίνεται η παρουσίαση των αποτελεσμάτων και ακολουθούν τα συμπεράσματα της εργασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογία τροφίμων
Ποιοτικός έλεγχος
Τυροκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)