Σχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Word Press

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Word Press

Άννης, Παναγιώτης

Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία στοχεύει, στη γνωριμία και την ανάδειξη του ελεύθερου λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου WordPress, όπως επίσης και στη δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, εύχρηστου και λειτουργικού για τους διαχειριστές της σελίδας με την προσθήκη των κατάλληλων εργαλείων αλλά και προσιτό, ευπαρουσίαστο και λειτουργικό για τους επισκέπτες. Η εργασία αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρονται κάποιες εισαγωγικές πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το ηλεκτρονικό επιχειρήν, το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου, καθώς γίνεται και αναφορά στους στόχους της εργασίας. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, οι τρόποι υλοποίησης του, καθώς και η αναλυτική δημιουργία βήμα προς βήμα, για να φτάσουμε στο τρίτο κεφάλαιο όπου γίνεται η παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος και η περιγραφή της εμφάνισης και των λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ιδιαίτερη έμφαση δίνετε στην προσθήκη, αφαίρεση και επεξεργασία προϊόντων, κατηγοριών και ετικετών. Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι που αναπτύχθηκε είναι οι τρόποι πληρωμής, τα έξοδα αποστολής, η δημιουργία προσφορών και εκπτωτικών κουπονιών, καθώς και οι τρόποι επικοινωνίας του επισκέπτη με το κατάστημα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ηλεκτρονικό εμπόριο - Υπολογιστών προγράμματα
Λογισμικό υπολογιστών
Ηλεκτρονικό επιχειρείν

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.