Εφαρμογή ενημέρωσης πολιτιστικών γεγονότων σε android (e-culture)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Εφαρμογή ενημέρωσης πολιτιστικών γεγονότων σε android (e-culture)

Μάντος, Πασχάλης

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναπτύχθηκε μία εφαρμογή για κινητές συσκευές Android. O χρήστης μέσω της εφαρμογής θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά με εύκολο και άμεσο τρόπο για όλα τα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν είτε βάσει προτιμήσεων είτε βάσει γεωγραφικής θέσης. Ο χρήστης για να λαμβάνει εξατομικευμένη ενημέρωση πρέπει να επιλέξει το είδος της εκδήλωσης που τον/ην ενδιαφέρει ανάμεσα σε θέατρο-χορό, μουσική και cinema. Με την κάθε επιλογή φιλτράρετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει περισσότερο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες της αρεσκείας σας. Τέλος, αξιοποιώντας τα δεδομένα για την τοποθεσία, δίνεται η δυνατότητα λήψης στοχευμένων προτάσεων με επιλογές κοντινές στο σημείο το οποίο βρίσκεται.

Thesis
NonPeerReviewed

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα
Κινητή τηλεφωνία
Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Τηλεπικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.