Δημιουργία πολυμεσικής παρουσίασης για την παρουσίαση των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού. Η περίπτωση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Δημιουργία πολυμεσικής παρουσίασης για την παρουσίαση των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού. Η περίπτωση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας)

Μαυροπούλου, Αικατερίνη

Τα πολυμέσα είναι ένα σημαντικό κομμάτι των νέων τεχνολογιών. Χρησιμοποιούν την ταυτόχρονη παρουσίαση τουλάχιστον δυο μορφών αναπαράστασης πληροφοριών, όπως εικόνα και ήχος, μετατρέποντας έτσι τον τρόπο πληροφόρησης πιο άμεσο και ενδιαφέρον στον σύγχρονο άνθρωπο. Καθημερινά το κάθε άτομο έρχεται σε επαφή με τα πολυμέσα. Καθημερινές ενέργειες, όπως η αποστολή e-mail, η βιντεοκλήση, η εξερεύνηση των ιστοσελίδων του διαδικτύου, η αγορά κάποιου προϊόντος από το internet, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος αποτελούν μερικά παραδείγματα πολυμεσικών εφαρμογών. Σε πολλούς τομείς έχει επικρατήσει η χρήση των πολυμέσων. Στον τομέα της επικοινωνία, της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας, στις επιχειρήσεις και στο διαδίκτυο είναι ορισμένα πεδία, όπου τα πολυμέσα χρησιμοποιούνται ευρέως. Αρχικά, θα παρουσιαστεί το θεωρητικό κομμάτι της εργασίας. Αυτό περιέχει μια σύντομη περιγραφή για το τι είναι τα πολυμέσα. Επιπλέον, θα δούμε πως αυτά εκμεταλλεύονται από τις επιχειρήσεις σε διάφορα τμήματα της. Πιο συγκεκριμένα θα αναπτυχθούν τα πολυμέσα των επιχειρήσεις στον τομέα του μάρκετινγκ, στις τηλεδιασκέψεις, στα πληροφοριακά συστήματα και τέλος στο διαδίκτυο. Έπειτα, ακολουθεί το πρακτικό κομμάτι της πτυχιακής εργασίας. Σε αυτό το σημείο παρουσιάζονται τα στάδια παραγωγής πολυμεσικών εφαρμογών που πραγματοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση της εφαρμογής που παράχθηκε. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται περιγραφή της πολυμεσικής εφαρμογής που δημιουργήθηκε με την ταυτόχρονη παράθεση εικόνων(Print Screen). Στο τελευταίο κεφάλαιο της εργασίας παρουσιάζονται τα συμπεράσματα, τα οποία προέκυψαν από όλη την έκταση της εργασίας. Επίσης, παρουσιάζονται και κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα.

Thesis
NonPeerReviewed

Πληροφορική - Τεχνολογία
Δημόσιες σχέσεις
Τοπική αυτοδιοίκηση
Επικοινωνία - Τεχνολογικές καινοτομίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.