Πολυμεσική εφαρμογή για την παρουσίαση δραστηριοτήτων ενός οργανισμού. Η περίπτωση της Δ.Ε.Η.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Πολυμεσική εφαρμογή για την παρουσίαση δραστηριοτήτων ενός οργανισμού. Η περίπτωση της Δ.Ε.Η.

Φίλκα, Ανδρονίκη

Η εργασία αυτή αναφέρεται στον ρόλο των πολυμέσων στη σύγχρονη ζωή του ανθρώπου και πως από μια ιδέα κατάφερε να εφαρμοστεί και να γίνει μια πολυμεσική εφαρμογή. Τα πολυμέσα μέσω των εικόνων, των ήχων, των βίντεο μπορούν να ενημερώσουν, να ψυχαγωγήσουν, και να διατελέσουν εκπαιδευτικούς σκοπούς. Στην συνέχεια αναπτύχθηκαν τα στάδια παραγωγής μιας εφαρμογής πολυμέσων και είναι τα εξής: η Ανάλυση, η Σχεδίαση, η Ανάπτυξη, ο Έλεγχος και η Διανομή. Αναφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν για να πραγματοποιηθεί η εφαρμογή, καθώς δόθηκαν αναλυτικά στοιχεία για την Δ.Ε.Η. για όλες τις δράσεις της. Ακόμα αναλύθηκε πως φτιάχτηκε η εφαρμογή με την χρήση εικόνων. Τέλος χρησιμοποιήθηκαν διάφορα προγράμματα όπως το Αdobe Premiere Pro για το βίντεο, το Pixlir για την επεξεργασία εικόνας, το Audacity πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, και το Swish Max4 μέσω του οποίου δημιουργήθηκαν flash στην αρχή και το τέλος της εφαρμογής, με διαφορετικά εφέ στα γράμματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Πληροφορική - Τεχνολογία
Δημόσιες σχέσεις
Δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί και επιχειρήσεις
Επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.