Πολυμεσική παρουσίαση εταιρείας. Διαφημιστική εταιρία «ΠΑΡΑΜΑΟΥΝΤ Α.Ε»

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Πολυμεσική παρουσίαση εταιρείας. Διαφημιστική εταιρία «ΠΑΡΑΜΑΟΥΝΤ Α.Ε»

Σκουρίδου, Αφροδίτη

Τα Πολυμέσα αποτελούν σήμερα μια δυναμικά εξελισσόμενη τεχνολογία στον κλάδο της πληροφορικής. Ο συνδυασμός ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών όπως κείμενο, εικόνα, κινούμενη εικόνα, ήχος, βίντεο συμβάλλουν στην αναπαράσταση, παρουσίαση, αποθήκευση, μετάδοση και επεξεργασία πληροφοριών. Βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές σε διάφορους τομείς. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι και οι επιχειρήσεις, η προβολή των επιχειρήσεων αυτών , η επικοινωνία και η διαφήμιση. Η χρήση της τεχνολογίας Πολυμέσων στις επιχειρήσεις αυξάνει και βελτιστοποιεί όλους τους τρόπους επικοινωνίας μέσα στην επιχείρηση, κάνοντας την συλλογική ζωή και εργασία περισσότερο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Σκοπός της παρούσης πτυχιακής εργασίας είναι η προβολή της διαφημιστικής “ΠΑΡΑΜΑΟΥΝΤ Α.Ε” ως εταιρεία και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της μέσω μιας πολυμεσικής εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια της εκπόνησης έγινε προσπάθεια να ακολουθηθούν όλα τα στάδια παραγωγής μιας πολυμεσικής εφαρμογής, δηλαδή, ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη, έλεγχος και διανομή. Για την περάτωση της εν λόγω εφαρμογής, χρησιμοποιήθηκαν μια σειρά προγραμμάτων τα οποία είναι το Photoshop CS6 για την επεξεργασία των φωτογραφιών και των εικόνων, το Premier CS4 για την επεξεργασία των βίντεο για τη δημιουργία των βίντεο, ηχητικών εφέ και την επεξεργασία της μουσικής υπόκρουσης που συνοδεύει την εφαρμογή. Τέλος όλη η εφαρμογή στήθηκε με τη χρήση του συγγραφικού εργαλείου Director MX 2004.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις
Επιχειρήσεις - Πληροφορική
Πληροφοριακή τεχνολογία
Επικοινωνία - Τεχνολογικές καινοτομίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.