Νεοσύστατες επιχειρήσεις και καινοτομίες

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Νεοσύστατες επιχειρήσεις και καινοτομίες

Λιάκος, Βασίλειος Α.

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2015

2015


Δίνεται αναλυτική περιγραφή της καινοτομίας, των μορφών τής και της χρησιμότητάς της, ενώ αναπτύσσεται η έννοια της επιχειρηματικότητας και γίνεται αναφορά στην καινοτομία ως κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Περιγράφεται η έννοια των νεοσύστατων επιχειρήσεων, αναλύονται οι τρόποι χρηματοδότησής τους και η ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Επίσης, παρουσιάζεται μέσω εμπειρικής έρευνας η υφιστάμενη κατάσταση του κλάδου της νέας επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη. Τέλος παρουσιάζονται τα συμπεράσματα που προκύπτουν τόσο από το θεωρητικό κομμάτι όσο και από την έρευνα.

Ε > Επιχειρηματικότητα
Κ > Καινοτομία (επιχείρηση)

Επιχειρηματικότητα
Καινοτομία (επιχείρηση)

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.