Ο εναλλακτικός τουρισμός αποτελεί μια μορφή τουρισμού, η οποία άρχισε να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στα Γρεβενά, λόγω της ιδιομορφίας που παρουσιάζει από γεωγραφική άποψη ο εναλλακτικός τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το επίπεδο το οποίο βρίσκεται σήμερα.
Τα Γρεβενά λόγω της ποικιλομορφίας του φυσικού περιβάλλοντος του οποίου διαθέτουν μπορούν να αναπτύξουν πολύ γρήγορα τον εναλλακτικό τουρισμό. Αυτό συμβαίνει λόγω των γραφικών χωριών που διαθέτουν, της κοιλάδας, του ποταμιού, των μονοπατιών, των δέντρων και των δασικών τοπίων.
Στο παρόν κείμενο παρουσιάστηκαν οι δράσεις στον Νομό Γρεβενών όσον αφορά την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και λύσεις προτάσεις, οι οποίες μπορούν να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Ε > Εναλλακτικός τουρισμός
Τ > Τουρισμός - Ελλάδα
Τ > Τουριστικό μάρκετινγκ
Social Sciences ▶ Media and Communications Media
(EN)
Εναλλακτικός τουρισμός
Τουριστικό μάρκετινγκ
Τουρισμός - Ελλάδα
Greek
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)