Η προβολή και προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού των Γρεβενών. Υφισταμένη κατάσταση και προτάσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η προβολή και προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού των Γρεβενών. Υφισταμένη κατάσταση και προτάσεις

Κασιμέας, Δημήτριος

Ο εναλλακτικός τουρισμός αποτελεί μια μορφή τουρισμού, η οποία άρχισε να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στα Γρεβενά, λόγω της ιδιομορφίας που παρουσιάζει από γεωγραφική άποψη ο εναλλακτικός τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το επίπεδο το οποίο βρίσκεται σήμερα. Τα Γρεβενά λόγω της ποικιλομορφίας του φυσικού περιβάλλοντος του οποίου διαθέτουν μπορούν να αναπτύξουν πολύ γρήγορα τον εναλλακτικό τουρισμό. Αυτό συμβαίνει λόγω των γραφικών χωριών που διαθέτουν, της κοιλάδας, του ποταμιού, των μονοπατιών, των δέντρων και των δασικών τοπίων. Στο παρόν κείμενο παρουσιάστηκαν οι δράσεις στον Νομό Γρεβενών όσον αφορά την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και λύσεις προτάσεις, οι οποίες μπορούν να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Εναλλακτικός τουρισμός
Τουριστικό μάρκετινγκ
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.