Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής σε πλατφόρμα Android για εντοπισμό θέσης μουσείων μέσω GPS της περιοχής και καθοδήγηση σε αυτά.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής σε πλατφόρμα Android για εντοπισμό θέσης μουσείων μέσω GPS της περιοχής και καθοδήγηση σε αυτά.

Ταταρίνοβ, Μιχαήλ

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2015-11

2015-11


Σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι να γνωρίσουμε και να ερευνήσουμε το λειτουργικό σύστημα Android. Να αναλύσουμε τα δομικά συστατικά του συστήματος Android και τον τρόπο λειτουργίας του και να δημιουργήσουμε μία διαδικτυακή εφαρμογή εύρεσης μουσείων και καθοδήγησης του χρήστη σε αυτά. Αρχικά αναφέρεται η πλατφόρμα Android, η ιστορία της και οι εκδόσεις του λειτουργικού που έχουν κυκλοφορήσει. Ύστερα αναλύεται η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας προσφέροντας βαθύτερες γνώσεις και καλύτερη κατανόηση της πλατφόρμας και επομένως την δημιουργία μιας εφαρμογής σε αυτήν. Έπειτα περιγράφονται και δίνονται λεπτομερής οδηγίες για την εγκατάσταση των εργαλείων ανάπτυξης. Στη συνέχεια αναλύονται τα διαγράμματα χρήσης, κλάσεων και τα Ακολουθιακά διαγράμματα. Τέλος γίνεται μια παρουσίαση των λειτουργιών της εφαρμογής με εικόνες και περιγραφές.

Μ > Μουσεία
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Λ > Λειτουργικά συστήματα

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Λειτουργικά συστήματα
Μουσεία

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.