Μελέτη οικολογικής συνείδησης & διαχείριση οικιακών απορριμάτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Μελέτη οικολογικής συνείδησης & διαχείριση οικιακών απορριμάτων

Ρεβενάκης, Γεώργιος Θ.

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, παρουσιάζονται αφενός τα πραγματικά στοιχεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τους τόνους απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων που παράγει και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στις οποίες οδηγήθηκε προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους να ανακυκλώνουν. Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια, μέσω του ερωτηματολογίου, να διερευνηθεί η συνείδηση των ερωτώμενων σε κοινωνικά και οικολογικά θέματα και να καταγραφούν οι συνήθειες των κατοίκων ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων τους, η συχνότητα με την οποία ανακυκλώνουν και πετούν απορρίμματα, καθώς και τα είδη των απορριμμάτων που παράγουν. Τέλος, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάλυση των αποτελεσμάτων και στην εξάρτηση που παρουσιάζουν συνδυαστικά οι ερωτήσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικολογία
Απορρίμματα
Απορρίμματα και διάθεση απορριμμάτων
Περιβάλλον - Προστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.