Βιολογική καλλιέργεια ντομάτας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Βιολογική καλλιέργεια ντομάτας

Καθαρόπουλος, Κοσμάς

Στη παρούσα εργασία παρουσιάζονται πληροφορίες που αφορούν την βιολογική καλλιέργεια της ντομάτας στην οποία παρουσιάζονται πληροφορίες που διέπουν τη βιολογική γεωργία βάσει των οποίων μπορεί να ενταχθεί και η καλλιέργεια της ντομάτας. Στη συνέχεια παρουσιάζονται πληροφορίες που αφορούν το φυτό της ντομάτας, τη προέλευση της, τα βοτανικά της χαρακτηριστικά, τους τύπους στους οποίους χωρίζεται, στην επιλογή υβριδίων, στις απαιτήσεις σε κλήμα και έδαφος και στις καλλιεργητικές τεχνικές και φροντίδες. Αναφέρονται επίσης οι ασθένειες και οι εχθροί και η αντιμετώπιση τους. Ο συνδυασμός της βιολογικής γεωργίας, η οποία έχει αποδοχή από την αγορά με αυξητικές τάσεις, και της ντοματοκαλλιέργειας η οποία κατέχει μεγάλη θέση στην αγορά επιτυγχάνεται ένα προϊόν το οποίο μπορεί να έχει μεγάλη παρουσία και δύναμη στη σχέση παραγωγής και κατανάλωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Τομάτες
Βιολογική γεωργία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.