Μελέτη της απόδοσης των συστημάτων ανίχνευσης εισβολών και τεχνικών αποτροπής εισβολών σε ασύρματα τοπικά δίκτυα (WLANs)

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
shareSemantic enrichment/homogenization by EKT

2014 (EN)
Μελέτη της απόδοσης των συστημάτων ανίχνευσης εισβολών και τεχνικών αποτροπής εισβολών σε ασύρματα τοπικά δίκτυα (WLANs)

Κακούλη, Τατιανή

Είναι γενικά γνωστό πως τα ασύρματα τοπικά δίκτυα (Wireless Local Area Networks – WLANs), λόγω της φύσης του μέσου, καλούνται να αντιμετωπίσουν περισσότερες απειλές σε σχέση με τα αντίστοιχα ενσύρματα τοπικά δίκτυα. Έτσι, γίνεται σαφές ότι η ανάλυση των ευπαθειών αλλά και των πιθανών απειλών που ενδέχεται να προκύψουν στο μέλλον πρέπει να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για κάθε διαχειριστή συστήματος ασύρματου τοπικού δικτύου. Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με τη μελέτη της απόδοσης των συστημάτων ανίχνευσης εισβολών και τεχνικών αποτροπής εισβολών σε ασύρματα τοπικά δίκτυα. Στο πρακτικό μέρος της εργασίας υλοποιούνται ενδεικτικά σενάρια ελέγχου ευπαθειών των WLANs καθώς και επιθέσεων με στόχο τη διείσδυση σε WLANs με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων (υλικό και λογισμικό).

Thesis
NonPeerReviewed

Ασύρματα τοπικά δίκτυα - Ασφάλεια
Wireless LANs

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014-06


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)