Λογισμικό έρευνας κοινής γνώμης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Λογισμικό έρευνας κοινής γνώμης

Μανδαλενάκης, Μιχαήλ
Βασάλου, Ελένη

Η κοινή γνώμη είναι μία από τις ζωτικές και διαχρονικές έννοιες των κοινωνικών επιστημών. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ψυχολογία, στην κοινωνιολογία, στις πολιτικές επιστήμες και στις έρευνες της επικοινωνίας τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο. Λίγες έννοιες έχουν προξενήσει τόσο μεγάλη κοινωνική αναζήτηση, επιστημονικό ενδιαφέρον και τόσο μεγάλες πνευματικές συζητήσεις, και βέβαια ακόμη λιγότερες έχουν τις ρίζες τους τόσο πολύ βαθιά στη δυτική σκέψη. Η κοινή γνώμη εκφράζει την ανά πάσα στιγμή θέληση των μαζών και δείχνει τη στάση τους (κρυφή ή φανερή) για τα συμβάντα και τα γεγονότα της κοινωνικής πραγματικότητας, καθώς και τη δράση ή το έργο των διαφόρων κοινωνικών ομάδων ή μεμονωμένων προσωπικοτήτων.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινωνικές επιστήμες - Έρευνα - Μεθοδολογία
Επιχειρήσεις - Πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013-10


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.