Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης

Τσολακίδης, Νικόλαος

Στην παρούσα εργασία συλλέχθηκαν πληροφορίες για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Γραβιέρας Κρήτης. Δόθηκαν πληροφορίες για την παρασκευή της γραβιέρας και κάποιες πληροφορίες για την διατροφική αξία της γραβιέρας. Στη συνέχεια, παρατέθηκαν τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, από το στάδιο της δειγματοληψίας και της προετοιμασίας των δειγμάτων, έως και την αναλυτική περιγραφή των μεθόδων που εφαρμόστηκαν για την εκτίμηση των διαφόρων παραμέτρων.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Τυροκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)